Krigsherrer til Civilization IV

Firaxis og 2K Games har nå kunngjort den første ekspansjonen til Civilization IV. Her får vi blant annet spille som vikinger.

Civilization IV har vært en stor og velfortjent suksess for 2K Games og Firaxis, og det betyr selvsagt at vi kan se frem til en eller flere ekspansjonspakker. Nå har 2K Games kunngjort den første; Civilization IV: Warlords.

Civilization IV: Warlords kommer med seks nye scenarier, hvor du får mulighet til å forandre historiens gang, blant annet ved hjelp av en ny type stor person, nemlig krigsherren. Ellers loves vi seks nye sivilisasjoner, ti nye ledere og enheter, samt nye ressurser og tre nye underverker. Disse nyhetene kan brukes i både enspiller og flerspiller.

Blant de gameplaymessige nyhetene finner vi muligheten til å få vasallstater. Dessuten vil hver sivilisasjon få en unik bygning i tillegg til den unike enheten deres. Ekspansjonen vil selvfølgelig også inkludere alle funksjonene og endringene som har blitt innført i gratisoppdateringer etter Civilization IV sin lansering.

De nye scenariene omhandler samlingen av Kina, kampen mellom Hellas og Sparta, Alexander den Stores forsøk på å ta over verden, vikingenes plyndringstokt i Europa, Romas storhetstid og Ghengis Khan sine felttog. Nye sivilisasjoner inkluderer vikingene, Karthago og Gallia.

Ekspansjonen skal etter planen lanseres til sommeren. Selvfølgelig må du ha Civilization IV installert for å få Warlords til å fungere, så hvis du av en eller annen grunn ikke har det, bør du løpe til butikken nå.

Siste fra forsiden