The Witcher – Netflix

Kristofer Hivju står sentralt i begynnelsen av The Witchers andre sesong

Serieskaperen har dratt sløret av nye detaljer fra serien.

Netflix

Det kommer stadig små drypp fra produksjonen av Netflix' andre sesong av The Witcher, og tidligere denne uken kunne serieskaper Lauren Hissrich avsløre nye detaljer om hvor vi plukker opp tråden når serien vender tilbake i desember.

Den aller første episoden av sesong to viser seg å være en adaptasjon av fortellingen om Nivellen, en forhekset mann som tilbringer dagene sine fanget i bjørneskikkelse, før han får besøk av Geralt en skjebnesvanger dag. Fortellingen stammer opprinnelig fra den første The Witcher-boken, The Last Wish, også kjent som Det Siste Ønsket på norsk.

Rollen som Nivellen gestaltes av ingen ringere enn norske Kristofer Hivju, som dermed får æren av å være med på å sparke i gang den etterlengtede oppfølgersesongen.

En liten omskrivning

For anledningen er historien skrevet om noe, slik at handlingen skal følge naturlig i kjølvannet i den første sesongen. Dette betyr at Ciri også er til stede i TV-seriens versjon:

– Det er en fortelling om en far og datter som finner sammen på et sted som ikke føles helt trygt for dem. Vi dykker dypt inn i Nivellen, som spilles av den enestående Kristofer Hivju. Vi får utforske hans karakter, i tillegg til hans bakgrunnshistorie med Geralt, forklarer Hissrich i en video på Twitter.

The Witchers andre sesong har planlagt premiere på Netflix den 17. desember. Hvis det er litt lenge å vente, kommer det også en animert film om Geralts mentor, Vesemir, allerede den 23. august. Også den blir eksklusivt tilgjengelig via Netflix.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av den norske oversettelsen av The Last Wish »

Siste fra forsiden