The Witcher: Nightmare of the Wolf

Se den første traileren for The Witcher: Nightmare of the Wolf

Viser frem en ungdommelig Vesemir.

Det hagler The Witcher-prosjekter hos Netflix, og neste mann ut er animefilmen Nightmare of the Wolf. Premieredatoen er satt til 23. august, og i forkant av lanseringen har strømmegiganten sluppet en actionfylt trailer.

Lauren Hissrich, som er ansvarlig for The Witcher-serien til Netflix, forklarer hva som foregår i traileren. (Video: Netflix)

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, byr på det første skikkelige glimtet av både historien og figurene. Her får vi blant annet se en ung og velfrisert versjon av protagonist Vesemir – best kjent som mentoren til Geralt av Rivia.

Se flere av figurene i bildekarusellen under artikkelen.

Handlingen er satt lenge før Geralts tid, og det er Vesemir som tar rollen som råbarsk Witcher, eller volver på norsk. Basert på filmens offisielle beskrivelse begynner Vesemir som en klassisk antihelt som kun bryr seg om penger, frem til han en dag får en ny utfordring å bryne seg på.

– Før Geralt var det hans mentor Vesemir – en snasen ung volver som unnslapp et liv i fattigdom for å drepe monstre for penger. Men når et mystisk nytt monster begynner å terrorisere et politisk ustabilt kongerike legger Vesemir legge ut på en fryktinngytende reise som tvinger han til å konfrontere sine indre demoner.

Vesemir vil ellers dukke opp i andre sesong av Netflix-serien The Witcher, som har premiere 17. desember. Her reiser Geralt og Ciri til Kaer Morhen, slottet der volverne holder til.

Netflix satser på spill.
Mobilspill skal inkluderes i abonnementet »

Siste fra forsiden