Mer romkrig med AI War

Kritikerrost spill får utvidelse

Det innovative romstrategispillet AI War får en utvidelse.

AI War er et romstrategispill som har fått stadig mer oppmerksomhet etter sin lansering, takket være et nyskapende og unikt konsept. Spillet foregår i en fremtid der avanserte roboter har tatt over mesteparten av universet, og forsøker å utrydde menneskeheten en gang for alle.

Spennende strategispill.

Du må kjempe mot disse robotene, men det er ikke like rett-frem som i vanlige romstrategispill. Robotene har allerede kontroll over store områder, og makt du ikke kan drømme om. Jo mer du angriper dem, jo hardere vil de slå tilbake.

Heldigvis står du ikke helt alene, du kan nemlig samarbeide med opp til syv andre spillere om å overvinne de mektige robotene.

Nå har utviklerne av AI War kunngjort at de jobber med en utvidelsespakke for spillet, og de har like godt lagt den ut for salg allerede. Dermed følger de Mount & Blade-modellen, hvor spillere kan kjøpe pakken uferdig, og får gratis tilgang på nye versjoner etter hvert som de blir ferdig.

Når utvidelsen er ferdig vil den inneholde 80 til 100 nye skip, minst fire nye kartstiler, minst tolv nye typer datamotstandere, en ny gruppe romvesener, mellom 30 og 40 minutter med ny musikk, og minst to nye subsystemer for datastyrte skip.

For mer informasjon om AI War og den kommende utvidelsen kan du stikke innom spillets nettsted.

Siste fra forsiden