Krypskytterspill fra Exileworks

Exileworks sitt nyeste prosjekt kan i alle fall ikke anklages for å være politisk korrekt. I Poacher, som er et førstepersons skytespill, får du nemlig rollen som krypskytter.

I Poacher skal du jakte på noen av verdens mest utrydningstruede dyr, og noen eksempler på hva du får skyte på er elefanter, neshorn og tigere. Jakt på slike dyr er forbudt og innebærer ofte ganske alvorlige straffer, så når politi og viltforvaltere kommer for å sette en stopper for de umoralske handlingene dine må du naturligvis bruke alle midler for å hindre dem i å få tak i deg.

Poacher lar deg blant annet jakte i Kongo, India og Sibir, og spillet gir deg stor frihet i forhold til hvordan du vil legge opp din karriere som krypskytter. Ved å selge elfenben og andre verdifulle resultater av jakten din på svartebørsen får du penger til å kjøpe kjøretøyer (for eksempel ATV, lastebil og helikopter) som kan brukes til å frakte flere dyr og dermed effektivisere jakten. Dessuten må du kjøpe nye våpen og annet utstyr for å sikre at du blir den beste krypskytteren.

Med sin unike blanding av Deer Hunter og GTA ser Poacher i det minste ut til å kunne tilby en interessant og annerledes gameplayopplevelse. Hvor populært det blir blant miljøvernforekjempere og politikere gjenstår imidlertid å se. Noen utgivelsesdato og utgiver er ikke offentliggjort enda.

Siste fra forsiden