KuF: Heroes får europeisk lanseringsdato

Phantagram har kunngjort den europeiske utgivelsesdatoen til Kingdom Under Fire: Heroes, etterfølgeren til det fabelaktige Kingdom Under Fire: Crusaders.

Kindom Under Fire: Crusaders var et av fjorårets klart beste Xbox-spill, og ble kun slått av Rome: Total War i striden om å få æren av å bli kalt det beste strategispillet fra 2004. Phantagram har nå kunngjort at etterfølgeren av dette episke actionstrategispillet vil lanseres 7. oktober i Europa, og at spillere får to måneders gratisabonnement på Xbox Live på kjøpet.

I Kingdom Under Fire: Heroes får du rollen som en mektig helt, som ikke bare må lede hæren din til seier over horder med fæle fiender, men også må gå personlig til verks for å overvinne fienden. Samtidig som du styrer helten din i heftig kamp på slagmarken må du gi ordre til hæren din, og denne blandingen av action og strategi gjør at krigene i Kingdom Under Fire-spillene blir svært involverende.

Slagmarkene kan inneholde over 3000 soldater, og opp til 200 av disse kan vises på skjermen samtidig. Du kan velge mellom syv forskjellige helter, og hver helt har sin egen kampanje og synspunkt på den episke konflikten. Spillet kommer med over 50 kampanjeoppdrag og tilbyr i tillegg tilfeldig genererte slag (og muligheten til å skreddersy slagene selv), for å holde deg opptatt i mange, mange timer.

Flerspillerdelen kommer med tre ulike moduser; "4 Player Troop Battle", "6 Player Hero Battle" og "Invasion Mode". I tillegg kan du være tilskuer og studere andre spillere som kjemper mot hverandre. For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden