Rayman i ny og vakker drakt

Kunstnerisk!

Etter noen år i kaninmonstrenes skygge er spillhelten tilbake.

For lenge, lenge siden, på den aller første PlayStation-konsollen, slapp Ubisoft plattformspillet Rayman. I rollen som en rar liten tegneseriefigur skulle du utforske et fargerikt univers og bekjempe ondskapen med dine svevende hender og føtter.

Svært vakkert.

Rayman ble starten på en lengre serie med plattformspill, men hovedpersonen selv ble etterhvert skviset ut av en gjeng kaninmonstre som forvandlet serien til minispillsamlinger. Nå er Rayman snart tilbake i et nytt spill i god, gammeldags plattformtradisjon.

Rayman Origins følger Raymans tilblivelse, fra han blir skapt av magiske vesener i urskogen til han påtar seg den helterollen vi kjenner fra tidligere spill. Spillet utvikles av en liten gruppe hos Ubisoft og ser særdeles lekkert ut i traileren som ble brukt til å offentliggjøre prosjektet.

Vi vet ikke så mye om hva vi kan vente hos i fullversjonen av spillet, eller rettere sagt fullversjonene. Rayman Origins blir nemlig episodebasert, og den første episoden skal slippes i løpet av året. Episodene blir distribuert digitalt på plattformer som støtter HD, så antagelig dukker de opp på Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden