Kvalifiser deg til FIFA-VM hos oss

Over 100 000 kroner i premie til verdens beste spiller.

I samarbeid med Electronic Arts skal vi finne to norske spillere som får delta i den nordiske finalen, og derfra kjempe om en plass i verdensmesterskapet i FIFA 12 på PlayStation 3, eller FIFA Interactive World Cup 2012 som er det offisielle navnet.

Åpent for alle

Vi gjennomfører kvalifiseringen på nett gjennom vårt eget turneringssystem, og alle som ønsker kan melde seg på frem til 27. mars klokken 19:00. Da trekker vi motstanderne for den aller første runden, og kampene fortsetter med utslagsmetoden utover kvelden. Blir vi ikke ferdige samme kveld fortsetter vi dagen etter. Vi regner med å bruke kveldene 27. mars, 28. mars og 29. mars på å finne ut hvilke to spillere som skal sendes fra Norge.

Nordens antatt beste spillere møtes til et oppgjør i Danmark 28. april, og vinneren derfra sendes videre til verdensmesterskapet et annet sted i verden i mai. Førstepremien i VM er 112 000 kroner. Det blir også delt ut premier for første-, andre- og tredjeplass i Norge og Danmark. Reise og opphold dekkes av Electronic Arts.

FIFA har i mange år vært blant de mest populære sportsspillene, enten du spiller alene, konkurrerer med venner i sofaen eller kjemper mot andre på nettet. Det skyldes ikke bare at fotball er verdens største sport, men også at EA har gjort en imponerende jobb med å spillmatisere den.

De to siste utgavene har markert store endringer for FIFA-serien. Nå stilles det enda større krav til at spilleren er årvåken i hver bevegelse, og god fotballforståelse er essensielt for å vinne kamper. Mange har måttet lære seg spillet på nytt, men det har også gitt friske og spektakulære opplevelser på skjermen.

Vi kommer tilbake med detaljer premiene og selve gjennomføringen av denne turneringen så snart det blir klart.

Siste fra forsiden