Counter-Strike: GO / Digitality X

Kvalifisering til Counter-Strike-turneringen på Digitality X denne uka

Vinnerne sendes rett til sluttspillet.

Valve

I april sikret nDurance, BX3 og myXMG seg god seeding i League of Legends-turneringen på Digitality X i Stavanger, ved å bli blant de tre beste lagene i en nettbasert kvalifisering. Som vinnere får nDurance i tillegg fem gratis LAN-billetter og tilgang til et VIP-område.

DETTE ER DIGITALITY X

Vis mer

Spillfestival som arrangeres over fire haller i Stavanger Forum fra torsdag 30. juni til søndag 3. juli. Skal romme både et tradisjonelt LAN, e-sportturneringer, spillmesse og cosplay. Siden dette foregår på sommeren vil det også være en rekke utendørsaktiviteter.

Premiepottene i turneringene:

Counter-Strike: 63 500 kroner
League of Legends: 63 500 kroner
Hearthstone: 23 000 kroner

Denne uken er det Counter-Strike-lagene sin tur til å kjempe om en fordel i BYOC-turneringen i oljebyen. Gamermag.no arrangerer en nettkvalifisering førstkommende helg der vinnerlaget får billetter til turneringen, 5000 kroner i reisestøtte og ikke minst: sikret plass blant de fire beste lagene sluttspillet.

Kvalifiseringen holdes lørdag 4. juni klokken 18:00 og søndag 5. juni klokken 16:00. Det er tillatt å melde seg på begge kvalifiseringene.

Vinnerne av de to rundene møter hverandre i en finale.

Laget som vinner BYOC-turneringen på Digitality X får utbetalt en sum tilsvarende billettene dersom laget har betalt for disse, og blir den norske representanten i King of Nordic-turneringen i Stavanger. Her kjemper lag fra Norge, Sverige, Danmark og Finland om en premiepott på 63 500 kroner. Alle de fire nordiske lagene i sluttspillet får i følge arrangøren VIP-behandling og oppholdet dekket.

I tillegg til Counter-Strike og League of Legends blir det også egen turneringen for Hearthstone i Stavanger i juli.

Er du på utkikk etter et fast Counter-Strike-lag?
Se alle utlysningene i Spillermarkedet her på Gamer.no »

Siste fra forsiden