Lagbasert romkamp med GoD Factory

Ødelegg motspillernes hangarskip i dette flerspillerspillet.

Romskipspillene opplever et visst oppsving for tiden, ikke minst takket være nye finansieringsmetoder. I forrige uke dukket folkefinansierte Starlight Inception opp i Steams «early access»-katalog, for de som er villige til å ta en sjanse på uferdige spill, og samtidig forsøker en annen utvikler å folkefinansiere sitt eget romskipspill. Det heter GoD Factory: Wingmen, og er et flerspillerfokusert spill hvor to lag med fire spillere hver møtes til dyst.

I GoD Factory er målet å ta knekken på motstanderens hangarskip, et hele 13 kilometer stort beist med massevis av forsvarskanoner. Samtidig må ditt lag beskytte deres eget hangarskip fra motstanderlaget, som gjør sitt beste for å ødelegge det. For å vinne må laget ditt samarbeide og tenke taktisk, ifølge utviklerne.

Fire raser

Spillet har fire ulike raser, hver med sine egne unike typer skip. De individuelle skipene kan skreddersys og oppgraderes mellom kampene, ved hjelp av penger du tjener på å overvinne motstanderne. For å gjøre det hele mer interessant får hver spiller ta med seg to ulike skip inn i et hvert oppdrag. Siden romskipene fungerer som spillfigurene i GoD Factory betyr det at du kan endre din egen rolle ved å bytte skip.

Ja, utviklerne planlegger Oculus Rift-støtte.

De kanadiske utviklerne bak GoD Factory har satt i gang en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, der de ber om cirka 400 000 kroner for å fullføre utviklingen. For å sikre at du vet hva du eventuelt putter pengene dine i, kan du laste ned en alfaversjon fra spillets Kickstarter-side. Den kan du spille gratis så lenge kampanjen er i gang.

Du kan også ta en titt på spillets Kickstarter-video. Den befinner seg som vanlig under artikkelen. Om alt går etter planen vil den ferdige utgaven av spillet lanseres i mars. Utviklerne snakker også om å legge ut en «early access»-versjon i oktober. Spillet kommer til Windows, Mac OS X og Linux.

Les også: Wing Commander-inspirert action i Enemy Starfighter
Les også: Romskipspillet X Rebirth har endelig fått dato

Siste fra forsiden