Land of the Dead blir spill

Zombier begynner å bli like vanlige i spillverden som tyske soldater fra andre verdenskrig. Nå er nok et Zombie-spill på vei, denne gangen inspirert av George A. Romeros nyeste film.

Groove Games kunngjorde for få dager siden at de hadde skaffet seg rettighetene til å lage et spill basert på Universal Studios-filmen George A. Romero's Land of the Dead. Spillet, som heter Land of the Dead: The Road to Fiddler's Green, blir et førstepersons skytespill hvor spilleren puttes inn i et "grusomt eventyr" hvor han må kjempe for å redde seg selv og en raskt synkende befolkning ikke-zombier fra de levende døde.

Spillkarakteren har akkurat fått nyss om Fiddler's Green, som er de levendes siste bastion. For å komme dit må han og resten av den lille flokken hans overleve reisen gjennom et landskap fullstappet av utsultede zombier på evig jakt etter fersk hjerne. For å hjelpe seg kan han benytte seg av en rekke forskjellige våpen, og her nevnes baseballkøller, brannøkser, snikskytterrifler og M16-maskingevær.

Spillet kommer også med en flerspillermodus, hvor mennesker kan samarbeide eller konkurrere i kampen for å rense diverse områder for zombier. Land of the Dead utvikles av Brainbox Games, som er en del av Digital Extremes, og vil benytte seg av Unreal-motoren. Spillet kommer til Xbox og PC. Den amerikanske lanseringen er satt til oktober.

Siste fra forsiden