Land of the Dead: Road to Fiddler's Green

Hold fast på hjernen din, her er et nytt zombiespill. Demoen av et nytt zombiespill, altså.

Land of the Dead: The Road to Fiddler's Green er et førstepersons skytespill hvor spilleren puttes inn i et grusomt eventyr hvor han må kjempe for å redde seg selv og en raskt synkende befolkning ikke-zombier fra de levende døde som er i ferd med å ta over planeten.

Spillkarakteren har akkurat fått nyss om Fiddler's Green, som er de levendes siste bastion. I og med at livet blant skitne, stinkende og menneskeetende zombier ikke er særlig hyggelig, har han og resten av en liten gruppe overlevende bestemt seg for å komme seg til Fiddler's Green så raskt som mulig.

For å komme dit må han og resten av den lille flokken hans overleve reisen gjennom et landskap fullstappet av utsultede zombier på evig jakt etter fersk hjerne. For å hjelpe seg kan han benytte seg av en rekke forskjellige våpen, og her nevnes baseballkøller, brannøkser, snikskytterrifler og M16-maskingevær.

Demoen av Land of the Dead inneholder en introduksjonsfilm og ett oppdrag, hvor oppdraget ditt er å sikre et teater. Demoen er på 130 MB, og du finner den blant annet her:

Mer informasjon om Land of the Dead kan du finne på spillets offisielle nettsted. Land of the Dead utvikles av Digital Extremes-studioet Brainbox Games, og benytter seg av Unreal-motoren.

Siste fra forsiden