IESF World Esports Championship 2022

Landslaget er klare for VM i Counter-Strike

«Marcelious» er optimistisk for Norges muligheter på Bali.

Team Norway skal forsvare norges ære under VM i Counter-Strike på Bali.
Norges E-sportforbund

VM i Counter-Strike skytes i gang på Bali klokken 02:00 natt til fredag. Blant de 31 deltakerlandene som kjemper om tre plasser til selve hovedturneringen finner vi også det norske landslaget.

Blandingslandslaget

Anført av Skade X-duoen Ole Kristian «Marcelious» Langan og Sander «Grus» Iversen har det norske landslaget ankommet Bali hvor turneringen med en premiepott på nesten 1 000 000 kroner blir spilt.

Les også: Heroic overmannet FaZe i en nervepirrende Blast Premier Fall-finale.

Også denne gang har de med seg Jon Erik «ztk» Øygarden, Bjørnar «bfr» Fauske Røn og Henrik «Baby» Becker, mens Haakon «Radifaction» Tholo er med som trener. Øygården og Fause Røn var sist å se i Wizard-drakt, men er for tiden klubbløse. Også Becker er utenfor fast lag og var sist å se i denne lagoppstillingen sist landslaget var i aksjon.

Det norske landslaget kvalifiserte seg til VM gjennom spill i det Europeiske Mesterskapet. Ved å sikre seg en sluttspillplass i EM ble det også plass i VM på Bali.

Vanskelig trekning

Det norske laget er trukket i gruppe med Bosnia og Hercegovina, Slovakia og Malta. Det er en av de tøffere gruppene Langan og co kunne bli trukket i, men det skal likevel være overkommelig for Team Norway å finne veien inn i sluttspillet.

Selv med en vanskelig gruppe tror Ole Kristian «Marcelious» Langan at Norge skal levere en god prestasjon.

– Vi har kjennskap til et par av spillerne fra Bosnia og Slovakia så vi vet hva som kommer, tror det blir en rekke bra matcher med Norge på topp.

Les også: Telialigaen inngår samarbeid med storturnering.

Laget har ikke fått spilt så mye sammen før avreise, men ambisjonene er høye og Langan håper at de får satt trent litt før turneringen begynner.

Dette er Team Norway

no Ole Kristian «Marcelious» Langan
no Sander «Grus» Iversen
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «bfr» Fauske
no Henrik «Baby» Becker,

no Haakon «Radifaction» Tholo (trener)

– Vi har ikke fått trent like mye som vi skulle ønsket, men satser på at vi kan ta et par timer på server når vi lander i Bali. Ambisjonene våre er jo å komme så langt som mulig, er jo en bra premiepott som jeg tror alle spillerne sikler etter.

Team Norway spiller sin første kamp Fredag, 02:00, mot Slovakia.

Siste fra forsiden