Lanseringsdato for Age of Empires III

Age of Empires III er nå ferdigutviklet, men det er fortsatt en stund til det lanseres her til lands.

Før helgen kunngjorde Microsoft Game Studios at Age of Empires 3 hadde blitt ferdigutviklet ("gone gold") og at spillet var sendt til fabrikkene for masseproduksjon. Den amerikanske lanseringen av spillet vil finne sted 18. oktober, men dessverre må vi nordmenn vente mye lenger enn amerikanerne før vi får hendene i dette etterlengtede strategispillet.

Den norske lanseringsdatoen er nemlig ikke før 4. november. Microsoft forteller imidlertid at spillet også her til lands kommer i to versjoner; en standardutgave og en samlerutgave, slik at norske gamere som føler de har et litt for stort økonomisk overskudd får noe ekstra å bruke pengene sine på.

Samlerversjonen kommer med en kunstbok på hele 210 sider, en DVD med eksklusivt "bak scenen"-materiale, det offisielle lydsporet på CD, en plakat med konseptbilder, en eksklusiv spillerguide og en utvidet manual. Samlingen av ekstramateriale er med andre ord slett ikke dårlig.

I pressemeldingen sin forteller Microsoft forøvrig at minstekravene for å spille Age of Empires III er en prosessor på 1,4 GHz, 256 MB RAM, 64 MB skjermkort, Windows XP, 56k Modem og 2 GB lagringsplass på harddisken. Merkelig nok forteller flere brukere at demoen fungerer fint på Windows 2000, på tross av at installasjonsprogrammet nekter å installere den på systemer uten Windows XP.

For mer informasjon om Age of Empires III kan du sjekke vår produktside og spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden