Lara Croft er snart tilbake

Eidos har fortalt at det neste Tomb Raider-spillet vil bli kunngjort denne høsten, og at det vil bli lansert til sommeren neste år.

De første offisielle detaljene Tomb Raider 7 vil komme innen få måneder, og spillet skal bli lansert i spillbar form på neste års E3-messe. Eidos håper å lansere spillet før slutten av juni neste år, altså i det fjerde kvartalet av deres finansår. Dermed er det ikke lenge til vi får se om Crystal Dynamics har lykkes med å gjenskape den flotte spillopplevelsen mange av oss husker fra de tidligste spillene i serien.

I følge det britiske nettstedet Eurogamer er det mye som tyder på at Crystal Dynamics har gjort en god jobb med tittelen så langt. Kilder hos Eidos har nemlig fortalt at den versjonen av spillet de har sett er mye nærmere spillets originalidé enn de seneste spillene i serien, og at kontrollene føles langt bedre enn tidligere.

Etter at Tomb Raider: Angel of Darkness fikk en lunken mottakelse av både pressen og publikum ble seriens tradisjonelle utvikler, Core Design, tatt av jobben. For tiden jobber denne tradisjonsrike utvikleren med prosjekter til PSP-plattformen, og det er nok mange som kunne ønske seg et gjensyn med utviklerens tidlige franchiser, som Chuck Rock og Bubba'n'Stix.

Siste fra forsiden