Larry Bond's Harpoon 4 kansellert

Dårlige nyheter for krigssimulatorelskere: Ubi Soft annonserte i går at Larry Bond's Harpoon IV har blitt kansellert. Det er imidlertid enda håp om at koden kan bli lisensiert bort slik at noen andre kan fullføre spillet.

I følge Ubi Soft er det kvaliteten til Harpoon IV som ikke holder mål. Utviklingen av spillet ble tidligere i år flyttet fra Ultimation til et internt utviklerteam, noe som tydet på at ting ikke var helt som de skulle i forhold til kvaliteten på denne etterlengtede oppfølgeren. Ubi Softs Tony Kee forklarer:

- Ubisoft har alltid som mål å lage de beste krigssimulatorene som mulig, og dessverre klarte ikke Harpoon IV-prosjektet å nå dette målet. Slik vi ser det ville aldri dette produktet klare å nå en kvalitet som møter vår og kundenes høye forventninger.

Alt håp er imidlertid enda ikke ute. Det er allerede diskusjoner om at et annet og uavhengig utviklerteam kan få lisensiert koden slik at de kan fullføre spillet uten Ubi Soft sin hjelp. Ytterligere informasjon om dette vil etter hvert bli gjort tilgjengelig på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden