Laser Squad Nemesis får enspillermodus

Det suksessrike flerspiller-strategispillet fra skaperne av X-Com får nå et enspillermodus.

I følge nettstedet Frictionless Insight skal enspillermoduset være klart allerede i mars, og vil kunne lastes ned gratis for allerede eksisterende kunder. I et svar til en spekulerende post på spillets forum har hovedmannen bak spillet, Julian Gollop, bekreftet ryktene ved å komme med følgende kommentar: "Hysj! Det er en hemmelighet". Spillet skal etter sigende få fire kampanjer, altså en til hver av de spillbare rasene.

Laser Squad Nemesis er et futuristisk tur-basert strategispill i samme stil som kampsekvensene i de klassiske X-Com-spillene og det kritikerroste Silent Storm. Spillet kan lastes ned fra nettet i sin helhet, men etter en viss prøveperiode må du betale for å spille videre, slik som i MMORPG-spill. Prisen er imidlertid svært rimelig, for litt over 100 kroner får du tre måneders spilling.

Laser Squad Nemesis fokuserer kun på kamp, men fremtidsplanene inkluderer et spill i samme stil som X-Com-spillene, hvor du må bygge og drive baser, drive teknologisk utvikling og produksjon i tillegg til å drive taktisk kamp mot romvesenene.

Siste fra forsiden