Last ned Red Alert gratis

EA gir bort originalspillet

Det første Command & Conquer: Red Alert-spillet kan nå lastes ned helt gratis fra nettet.

For tretten år siden dukket Command & Conquer opp i spillhyllene for første gang, og markerte starten på en av spillhistoriens mest vellykkede serier.

Command & Conquer: Red Alert.

Mange vil nok likevel si at det var lanseringen av Command & Conquer: Red Alert som gjorde at serien tok av, og når Electronic Arts nå feirer seriens fødselsdag er det ved å gi ut Red Alert helt gratis (de har tidligere gjort det samme med Command & Conquer).

I Command & Conquer: Red Alert finner Albert Einstein opp en tidsmaskin, som han bruker for å dra tilbake i tid og eliminere Hitler. Han trodde at han med dette kunne redde verden fra grusomhetene som fant sted under andre verdenskrig.

Det som imidlertid skjedde var at Josef Stalin og hans sovjetiske imperium tok Hitler-Tysklands plass, og resultatet var en ny verdenskrig.

I Red Alert får du spille som de vestlige allierte, eller sovjeterne, i to massive kampanjer (som hver tar en hel CD-plate, med massevis av ekte film i lav oppløsning).

EA distribuerer Red Alert på ISO-filer, som du må brenne ut på (ekte ellr virtuelle) CD-er for å bruke. For å laste det må du besøke EA, etter som de ikke tillater at andre nettsteder legger spillet opp på serverne sine.

Spillet fungerer offisielt kun på Windows XP, 98, ME og 95, men det skal også være mulig å få det til å virke på Vista.

Siste fra forsiden