Last ned TrackMania United Forever

Herlig bilspill blir enda herligere

Nadeo har lansert en gigantisk gratisoppdatering til TrackMania United.

Er du en av de stolte eierne av TrackMania United, kan du nå laste ned en stor gratisoppdatering til spillet. Denne inneholder en rekke spennende nyheter, inkludert nye baner, nye byggeklosser og ny grafikk.

Rally-miljøet har fått en kraftig overhaling.

I tillegg til å lanseres gratis på nettet for eiere av TrackMania United, vil en ferdig oppdatert versjon av TrackMania United Forever bli tilgjengelig i spillbutikkene senere i vår.

Det mest spennende for mange erfarne TrackMania-spillere er kanskje at de tre eldste spillmiljøene i spillet har fått seg en kraftig grafisk overhaling, samtidig som de har fått en haug av nye byggeklosser.

En annen viktig nyhet er at om du spiller stadion-miljøet på nettet, kan du spille mot eiere av gratisspillet TrackMania Nations Forever (som ble lansert i dag), i tillegg til andre United-eiere.

Ellers får vi en haug av nye baner og kampanjer, og flere andre nyheter. Disse inkluderer en modus for 3D-briller (som følger med i butikkversjonen) og flere muligheter til å samhandle med spillmiljøet.

TrackMania United Forever-oppdateringen er på litt over 900 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Besøk det offisielle TrackMania-nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden