Lastebilracing i Sledgehammer

Racing-spillet Sledgehammer er akkurat så destruktivt som det høres ut.

Sledgehammer er et actionfylt bilspill fra skaperne av Hard Truck: Apocalypse. Her slippes du løs bak rattet på tunge og ombygde lastebiler, og må prøve å overleve intense billøp hvor alt er lov. Det er også en fordel om motstanderne dine havner på sykehus underveis.

Se video fra Sledgehammer

Vis større

Trailer: Sledgehammer

Stikkord:
  • action
  • spill
  • pc
  • racing
  • sledgehammer


Etter hvert som du viser deg frem og tjener penger, kan du oppgradere lastebilen din med destruktive våpen, kraftige panserplater og raskere motor. Utviklerne i Targem Games lover at lastebilen din vil ende opp som en ustoppelig ødeleggelsesmaskin, noe som utvilsomt høres artig ut.

I tillegg til vanlig racing loves vi seks minispill. Dessuten får vi flerspiller for opp til åtte spillere, og i tillegg til å spille mot hverandre kan vi også samarbeide om å ta ut ekstremt farlige lastebiler.

Pressemeldingen forteller at Sledgehammer skal bli ferdigutviklet i løpet av årets fjerde kvartal, men som med mange andre russiske spill er det et åpent spørsmål når det dukker opp i vår del av verden. Mer info finner du uansett på spillets nettsted.

Siste fra forsiden