Left Behind blir spill

Den kontroversielle bibelsk-inspirerte bokserien Left Behind blir grunnlaget for et nytt sanntidsstrategispill.

Bokserien Left Behind, fra Tim LaHaye og Jerry B. Jenkings, er inspirert av de bibelske fortellingene om dommedag. I det kommende sanntidsstrategispillet Left Behind: Eternal Forces har alle de troende blitt tatt opp til himmelen. Nå er det opp til resten å bevise at de kan stå i mot Antikrist og kumpanene hans, som i kaoset har klart å ta over FN og er i full gang med å forene verdens nasjoner under hans styre.

Handlingen i spillet foregår i New York, hvor en liten motstandsbevegelse som kaller seg Tribulation Forces har tatt opp kampen mot ondskapen. Disse trenger imidlertid hjelp, og må hele tiden kjempe for å overbevise ikke-troende eller nøytrale om å vende om. Dette skal visstnok gi spillet en dybde vi ikke finner i andre sanntidsstrategispill.

Utviklerne forteller at de ønsker at spillet deres skal komme med tidenes mest nøyaktige gjengivelse av New York, og i den forbindelse har de reist rundt i byen og fotografert 500 kvartaler for å skape kart og 3D-miljøer for spillet. I tillegg til enspillerdelen, kommer spillet med en omfattende flerspillerdel.

Om Left Behind: Eternal Forces blir lansert her til lands gjenstår å se. Utviklerne ser i alle fall ut til å være trygge på at spillet, som er ventet ferdigutviklet til våren neste år, blir en suksess i USA, hvor bokserien nyter stor popularitet.

Siste fra forsiden