Legacy: Dark Shadows

Razbor Studios har lansert en spillbar demo av det mørke eventyrspillet Legacy: Dark Shadows.

Legacy: Dark Shadows er Razbor Studios sitt første spill, og er et pek-og-klikk eventyrspill i klassisk stil, med karakterer i 3D og bakgrunner i 2D. Spillet kommer med over 230 skjermer og 12 ulike områder, og foregår både på fortiden og fremtidens jordklode, samt på Mars et sted i et fjernt asteroidebelte nær Jupiter. Spilleren får treffe over 25 karakterer og benytte seg av over 80 ulike objekter.

Historien foregår i en dyster fremtid hvor all makten er samlet i hendene på en mektig elite, mens resten av menneskeheten lider. Denne eliten har kommet til makten ved at de fikk kontroll over et stoff som stopper aldringsprosessen. Dermed har de gjort seg selv udødelige og brukt denne fordelen til å bygge opp enorme rikdommer. Du spiller en kvinnelig privatdetektiv ved navn Ren Silver, som uten å ville det ender opp med å bli viklet inn i det farlige maktspillet om verdensherredømme.

Legacy: Dark Shadows skal etter planen lanseres til våren, av GMX Media. I USA har spillet allerede blitt lansert, og kritikkene har vært blandede. Nå kan du dømme selv, ved hjelp av den nylanserte demoen. Installasjonsfilen er på 120 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden