Logitech G MX518 - gaming mus

Legende-musen Logitech MX518 vender tilbake

Logitech pusser opp en av de mest populære gaming-musene noensinne.

Logitech

En av de mest ikoniske og elskede spillmusene gjennom tidene får nå nytt liv. Logitech har nemlig bestemt seg for å slippe en ny og litt omjustert variant av MX518 som opprinnelig ble gitt ut i 2005.

– Opp gjennom årene har våre spillere gjentatte ganger bedt oss om å få Logitech G MX518 ut på markedet igjen, en mus som mange mener er den beste spillmusen gjennom tidene. I dag melder vi at den nye MX518-spillmusen nå er tilgjengelig, forteller selskapet i et blogginnlegg.

Nyheter under panseret

Logitech

På utsiden skal det ikke være mye som skiller den gamle varianten av MX518 med den nye, men om vi tar en titt under panseret ser vi en rekke oppgraderinger. Ikke minst benytter Logitech seg av Hero-sensoren med en oppløsning på 16 000 DPI – sensoren vi også finner i den beste spillmusen vi testet i fjor - Logitech G Pro Wireless. Den gamle musevarianten hadde til sammenligning en sensor med en dpi på 1600.

Ellers har maskinvareselskapet også bakt inn en 32-bits ARM-prosessor som gir en responsrate på 1 millisekund, samt et lite minnelager som gir muligheten til å lagre fem profiler med knappebindinger for de åtte knappene.

Det kan hende noen vil grine en smule på nesen av vekten som ligger på 101 gram, og at musen ikke er har noen trådløsmuligheter, men vi her på bruket har i hvert fall hørt om en god del entusiaster som virker glade for å se den gamle traveren dukke opp igjen

Prisen ligger på 599 kroner, og den har allerede begynt å dukke opp i et par nettbutikker.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden