Legendo angriper Pearl Harbor

I Attack on Pearl Harbor får du velge om du vil angripe eller forsvare den berømte amerikanske marinebasen.

Attack on Pearl Harbor er et flyspill fra 3D People, folkene bak rollespillet Kult: Heretic Kingdoms og flyspillet Air Conflicts. Spillet fokuserer på det japanske angrepet på den amerikanske marinebasen Pearl Harbor, og lar deg spille både som amerikanere og japanere. I tillegg til selve Pearl Harbor-angrepet, får vi oppdrag som foregår i andre kjente slag i Stillehavet, som Midway, Iwo Jima, Burma og Manilla.

Spillet kommer med fire dynamiske kampanjer, og utviklerne har valgt å la begge nasjonene få sjansen til å vinne krigen, om spilleren gjør en god nok jobb for dem. Flyene vi får tilgang til inkluderer Mitsubishi A6M ("Zero"), D3A1 Aichi ("Val"), B5N Nakajima ("Kate"), Chance Vought F4U Corsair, Douglas SBD Dauntless og Grumman TBM Avenger.

Spillet skal være enkelt å komme i gang med, og i tillegg til kampanjene får vi en "quick play"-modus som slenger oss inn i flykamper med noen av fiendens beste piloter. Ellers loves vi fabelaktig grafikk, med massevis av heftige spesialeffekter. Lanseringen skal etter planen finne sted tidlig i 2007.

Siste fra forsiden