Legion Arena

Liker du Rome: Total War? Da bør du kanskje teste den nylanserte demoen av strategispillet Legion Arena, fra Black Bean Games og Slitherine Software.

Legion Arena er et omfattende strategispill hvor du får kjempe hvor du begynner som sjefen for en liten gruppe hardbarkede bønder med store ambisjoner. Din jobb blir å trene disse opp til å bli formidable soldater (spillet har over 100 forskjellige evner og egenskaper som kan trenes opp), samtidig som du kjøper inn nødvendig utstyr og leier inn nye og farligere soldater.

Hvis du nå frykter at Legion Arena er et tekstbasert Football Manager-aktig strategispill med legionærer i stedet for fotballspillere kan du ta det med ro. Du får nemlig også lede soldatene dine på slagmarken (i full 3D). Her må du ta hensyn til terrenget (kavaleri er for eksempel svakere i skog enn på åpne områder) og lære å bruke de individuelle soldat-typenes styrker for å knuse fienden.

Spillet kommer med to store kampanjer (en hvor du får spille i Roms tjeneste og en hvor du får spille for kelterne) og inkluderer over 100 slag. Dessuten får vi omfattende flerspillermuligheter. Demoen kommer med fem spillbare scenarier spesialdesignet for å gi spillere en god idé om hva de kan forvente av Legion Arena. Installasjonsfilen er på 233 MB, og du finner den her:

For den nyeste informasjonen om Legion Arena kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden