Legion II på vei

Slitherine har fortalt at de jobber med en etterfølger til det Civilization-aktige strategispillet Legion.

Legion II skal ha vært under utvikling siden tidlig i år, og er ventet ferdigutviklet innen 2005. Spillet foregår i middelhavsområdene i romertiden, og lar deg ta kontroll over en av de store sivilisasjonene fra den tiden (inkludert Roma, Kartago og Gallia). Dessuten kan han velge å skape sin egen sivilisasjon fra bunnen av om han ønsker det (og, hvis ikke middelhavskartet frister, kan han spille på en tilfeldig generert verden).

Spillet inneholder muligheten til å bygge og forbedre byer, og det er over 100 bygninger tilgjengelig. Spilleren kan forske på nye teknologier, sende diplomater til å forhandle med fienden (eller de allierte), handle med ni ulike naturressurser, sikre deg mot tørkeperioder, flommer og religiøs uro, bygge festninger og fort, og rekruttere store ledere til å kommandere styrkene sine.

Slagene kan han velge å la datamaskinen stå for, eller gå inn og kommandere mennene sine direkte. Kampsekvensene benytter seg av motoren bak Legion Arena. Med tanke på at spillene til Slitherine generelt har blitt bedre og bedre, er det slett ikke umulig at Legion II kan bli verd pengene når det lanseres til neste år.

Siste fra forsiden