Lego Indiana Jones

Legomannen med pisken er tilbake

Nå kan du svinge pisken som Lego Indiana Jones.

I Lego Indiana Jones: The Original Adventures må du hjelpe den legofiserte Indiana Jones gjennom ville skattejakter og eventyr. Spillet tar for seg de tre første Indiana Jones-eventyrene, som vi husker fra åttitallets klassiske filmer.

Klassisk Indiana Jones-scene i Lego-versjon.

Som Harrison Fords mest kjente rollefigur kan du svømme, klatre, slenge deg rundt i lianer, løfte objekter (og kaste dem på fiender) og bruke ulike kjøretøy. Alt dette er bakt inn i flotte plattformorienterte brett.

Vår egen heltemodige skattejeger, Mikael Harstad Groven, har tatt en titt på spillet, og er svært fornøyd med det han har fått se:

– Lego Indiana Jones tar spillere med på en helt annerledes reise enn det vi opplevde i Lego Star Wars. Nå er du mye mer en del av miljøet rundt deg, og mulighetene er mange flere, sier han i vår ferske sniktitt.

Nå kan du selv teste PC-versjonen av spillet, takket være en spillbar demo. Denne er på 465 MB, og skal visstnok gi et godt inntrykk av hva du kan forvente deg av fullversjonen.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden