Lego Star Wars II: The Original Trilogy

I Lego Star Wars II gjenskapes den originale Star Wars-trilogien i Lego-stil. Her er en demo.

Lego Star Wars II: The Original Trilogy følger opprørerne sin kamp mot det onde imperiet. Her får vi alt fra Darth Vaders jakt på prinsesse Leia i hennes Blockade Runner, til et oppgjør på den rekonstruerte Death Star. LucasArts lover at Lego Star Wars II får enda mer av den familievennlige LEGO-underholdningen, gåteløsningen og humoren som preget originalspillet.

Nytt denne gangen er blant annet mulighet til å innta kjøretøyer og dyr nesten hvor som helst. "Free Play"-modusen skal være enda friere, og her kan over 50 spillbare figurer, med et utall kroppsdeler, skreddersys etter eget ønske. Figuren får automatisk et nytt unikt navn, basert på de ulike kroppsdelene du har satt sammen.

Nå har LucasArts og Traveller's Tales lansert en demo av Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Denne er på 430 MB og inneholder ett oppdrag (hvor handlingen er hentet fra A New Hope). Det hele starter med at Luke og Obi-Wan kommer til Mos Eisley, og avsluttes ved at de må flykte i Han Solo sitt romskip, Millennium Falcon.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden