Lek med ilden

International Hobo har kunngjort Play with Fire, et hjernetrimspill til PS2 og PC. Her er målet å brenne alt som brennes kan.

Play with Fire er et plattformbasert hjernetrimspill til PC og PS2. Her får du kontroll over en brennende kule som setter fyr på alt den kommer i kontakt med, og målet er å brenne en serie stadig mer kompliserte brett til grunnen.

Spillet kommer med tre ulike kampanjer med tre svært ulike vanskelighetsgrader. Den første er lett nok til at alle kan ha det moro med flammene, mens den neste fokuserer mer på hjernetrim og den siste kommer med formidable oppgaver som må løses.

International Hobo beskriver spillet som både innovativt og unikt, og sier at det har blitt designet for å appellere til både erfarne gamere med ønske om å spille noe nytt og originalt og et bredere publikum som ser etter et spill som er lett å lære men vanskelig å mestre.

PS2-versjonen blir utgitt av Midas Interactive, mens PC-versjonen bringes til markedet av Manifesto Games. Mens Midas er en tradisjonell utgiver med fokus på salg gjennom butikk, er Manifesto et selskap som ønsker å droppe butikkene til fordel for nettbasert distribusjon.

PC-versjonen skal lanseres til sommeren, mens PS2-versjonen kommer i salg i løpet av årets fjerde kvartal.

Siste fra forsiden