Lekegolf fra Fathammer

Finske Fathammer jobber med Toy Golf, et minigolfspill der handlingen foregår i hjemmet.

Den finske utvikleren med det underlige navnet Fathammer har lenge vært en rimelig stor aktør på mobilmarkedet, og var i tillegg en av få utviklere som gav ut spill for den nå avdøde Gizmondo-plattformen. Nå har de kunngjort PC-spillet Toy Golf, som skal utgis av britiske Zoo Digital Publishing i løpet av årets fjerde kvartal.

Toy Golf er et minigolfspill, men her foregår ikke handlingen ute i det fri, hvor du risikerer å bli angrepet av sinte fugler eller farlige insekter. De mange minigolfbanene i dette spillet befinner seg nemlig inne i et stort hus, med kjøkken, stue, kontor og alt det andre vi vanligvis finner i folks hjem.

Spillet kommer med rik 3D-grafikk, ni forskjellige baner (hver med en mengde hull, selvsagt), flere kameravinkler og mulighet for at flere spillere kan spille sammen på samme maskin. Fathammer lover at spillet skal være enkelt å spille, men vanskelig å mestre, mens Zoo Digital forteller oss at Toy Golf gir oss et annerledes golfspill som burde appellere til det stadig økende markedet av "tilfeldige" spillere.

Siste fra forsiden