Lekker båtracing for PC

I Aquadelic GT får vi tjene oss søkkrike på å kjøre speedbåt.

JoWooD har nå kunngjort Aquadelic GT, et spill der vi får kjøre speedbåt i russiske kanaler, ved greske havner og rundt karibiske øyer. Pressemeldingen forteller at spillet skal være enkelt å lære, men vanskelig å mestre.

Det er ikke bare dine egenskaper bak roret som avgjør hvor godt du gjør det. Du får nemlig også tilgang på en rekke usportslige midler, som torpedohaier, magneter og fuglebomber, og det samme gjør motstanderne.

Ved å vinne løp får du både berømmelse og penger, og mellom løpene kan du kjøpe nye båter og utstyr, i tillegg til nye hus og andre lekre ting demonstrerer din status som riking. I tillegg kan du cruise rundt med båten din for å imponere tilhengerne.

Spillet kommer også med mulighet til å bruke vannfly, noe som kanskje ikke er så rart, i og med at utviklerne kommer rett fra arkadeflyspillet Attack on Pearl Harbor. Utviklerne lover også flerspiller for opp til ni spillere.

Aquadelic GT skal komme i salg i løpet av fjerde kvartal, og gis ut av JoWooD-divisjonen GS-Line. Mer info finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden