Elden Ring

Lekket Elden Ring-trailer går sin seiersgang på nett

Rykter hevder at FromSoft snart skal vise mer av det etterlengtede spillet.

Bandai Namco

To år etter det ble annonsert er Elden Ring fortsatt innhyllet i mystikk. Det etterlengtede samarbeidsprosjektet fra Dark Souls-skaper From Software og Game of Thrones-forfatter George R. R. Martin har knapt vært nevnt i offentlig sammenheng, men nå har ivrige fans plutselig fått litt å ta tak i.

Her er videoen som angivelig skal være en trailer for Elden Ring. (Video: applesway/Twitter)

Som VGC rapporterte mandag har en lekket trailer for spillet nylig funnet veien ut i det fri, og nå sprer den seg som ild i tørt gress. Videoen – som du kan se til høyre i artikkelen – er kornete og filmet med en skikkelig ustø hånd, men gir likevel det første skikkelige glimtet av Elden RIng-verdenen.

Siden traileren dukket opp har flere journalister, inkludert Bloombergs Jason Schreier og Jeff Grubb fra Venture Beat, bekreftet at den er ekte vare. Ifølge Grubb er den imidlertid fra en gang i fjor, og mye kan altså endre seg før spillet skal ut.

Akkurat når det blir er imidlertid fortsatt usikkert. Ifølge Schreier har koronapandemien skapt flere problemer for utviklingen av Elden Ring, og FromSoft skal allerede ha utsatt spillet flere ganger. Mens det trolig ikke blir noen lansering i år, mener Schreier at planen er å vise mer av spillet ganske snart.

En teori som dukket opp nylig var at Elden Ring skulle avdukes på ny under et Xbox-show i slutten av mars, men markedsføringssjef for Xbox Aaron Greenberg tok raskt til Twitter for å avkrefte det ryktet. En annen mulighet kan være Bandai Namco Next, som ifølge Twitter-personlighet «Nibellion» kan være et slags spillshow fra Bandai Namco, utgiveren av Elden Ring. Den som lever får se.

Elden Ring ble offisielt avduket under E3 2019.
Se den aller første traileren for spillet »

Siste fra forsiden