Lenge til neste Grand Theft Auto

Lenge til neste Grand Theft Auto

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Til tross for at det har blitt noen år gammelt, brukes GTA4 fortsatt som målestokk for sandkassespill. Det enormt populære spillet flyttet grenser for både kreativitet, dybde og etterhvert med PC-utgivelsen, grafikk.

At vi alle er sugne på mer GTA er derfor ganske forståelig, men skal vi tro spillanalytikerne må vi nok vente en god stund: Analytikere anslår at Rockstar vil si seg fornøyd med inntekten i finansåret 2010 takket være de kommende stortitlene Max Payne 3 og L.A Noire, og at nytt GTA derfor ikke vil være nødvendig økonomisk sett i det kommende finansåret. GTA5 vil dermed antageligvis ikke se dagens lys før finansåret 2012, som går fra april 2012 til mars 2013.

Det kan altså fort bli et par-tre år før vi får gjensyn med den populære serien. Vi håper selvsagt på et snarere gjensyn, men med tanke på at det fortsatt har vært musestille rundt neste kapitel i serien frykter vi at analytikerne vil få rett.

Kommentarer (36)

Forsiden akkurat nå

Til toppen