Les nyhetene på Wii

I dag har Nintendo lansert Wii News Channel, samt Virtual Console-spillene Mario Kart 64 og Soldier Blade.

Denne dagen kommer muligens (men sannsynligvis ikke) til å markeres i fremtidens historiebøker som dagen der Tekst-TV døde. Nintendo har nemlig lansert Wii News Channel, som gir Wii-eiere mulighet til å sjekke nyhetene ved hjelp av konsollen sin. Nyheter kan sorteres etter kategori, og det er også mulig å få opp en globus som lar deg sjekke nyheter fra utvalgte steder i verden.

Nintendo forteller at dagens News Channel kommer til å erstattes av en ny versjon senere i år. Den nye versjonen kommer blant annet med økt dekning av europeiske nyheter. Som dagens News Channel vil den selvsagt være gratis.

Nyheter på Virtual Console

News Channel er ikke den eneste nyheter Wii-eiere tilkoblet nettet kan glede seg over. Virtual Console-systemet har nemlig fått to nye spill, Mario Kart 64 (fra Nintendo 64) og Soldier Blade (fra Turbografx/PC Engine). Mario Kart 64 koster 1000 Wii-poeng, mens Soldier Blade koster 600 poeng.

Av de to spillene er det selvsagt Mario Kart 64 som er mest kjent. Her må Mario og omgangskretsen hans kjøre Go-Kart i flere fargerike miljøer (ofte hentet fra andre Nintendo-spill), og spillet serverer det samme raske og blankpolerte gameplayet serien er kjent for, med massevis av spennende våpen og andre bonusting.

Soldier Blade er et todimensjonalt skytespill av en type som var ekstremt populær før i tiden, men som ikke er like vanlig i dag. Handlingen sees fra fugleperspektiv, og du kontrollerer et futuristisk fly som må navigeres gjennom en serie vertikalt-skrollende miljøer fulle av fiender.

Siste fra forsiden