Telialigaen - Rocket League

– Lettere å finne tid til trening når folk er hjemme hele dagen

Torsdag kan Nordavind sikre nok en Rocket League-førsteplass med seier over Granit.

Sindre Stien/Good Game

Vårsesongen i Telialigaen har endret seg drastisk siden vinterferien, med både karantenetiltak for spillere og liga-exit for Celestial Gaming. Kampen om tabelltoppen fortsetter imidlertid som før, og torsdag kan det hele avgjøres når Nordavind møter Granit.

Seier betyr nok en sikret førsteplass for ligaens regjerende mester, og selv om Granit virker sterke denne sesongen er Nordavinds Jørgen «Jwols» Olsen trygg på at det skal gå veien.

– Jeg regner med å vinne, ja, forteller Olsen selvsikkert til Gamer.no dagen før det braker løs.

Du kan følge kampen direkte på Twitch-kanalen til Matchpoint, fra klokken 20:00 på torsdag 26. mars.

– Kjører på som vi pleier

Nordavind kan sikre tabelltoppen med seier over Granit.
Sindre Stien/Good Game

For «Jwols» og Nordavind har ting stort sett fortsatt som vanlig de siste ukene, i hvert fall med tanke på Rocket League. Superstjernen melder riktignok at det har blitt lettere å organisere treningsøkter sammen ettersom alle sitter hjemme, uten at det nødvendigvis har resultert i mer tid på treningsmatta.

Disse spiller for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

– Det har blitt like mye trening som vi vanligvis har. Det er bare en del lettere å finne tid til å trene når folk er hjemme hele dagen, melder Olsen om lagets forberedelser til rundens kamp.

Med Granit kun tre poeng bak Nordavind på tabellen skulle en kanskje tro at Nordavind var litt mer nervøse før oppgjøret. «Jwols» innrømmer at han og lagkameratene møter et godt lag, men han tror motstanderens suksess i hovedsak skyldes svake prestasjoner fra de øvrige lagene.

– Granit er greie de, men jeg føler det går mer på at andre lag i toppen ikke har hatt en god sesong. Det blir spennende å se fremover.

– Tviler på at vi tar førsteplassen

Det har ikke vært noen optimal uke for «Trex» og kompani.
BESL Pro

Granit-gutta er selv svært fornøyde med sesongen hittil, og kan skryte av fem seire av seks mulige. Lagets foreløpige andreplass er hakket bedre enn hva ekspertene tippet ved begynnelsen av sesongen, men for Theo «Trex» Gagnat har ting gått som forventet.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Disse spiller for Granit

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste

– Det har egentlig gått som forventet. Da vi fikk med oss «Mrkikkan» skjønte vi raskt at vi var gode nok for sluttspill, sier Granit-spilleren om lagets prestasjoner så langt.

Torsdagens kamp mot Nordavind ser imidlertid ut til å komme på feil tidspunkt for Granit. Med andre forpliktelser denne uken har det blitt lite tid til trening, noe «Trex» tror kan gå ut over sjansene til å slå Nordavind og kapre førsteplassen på tabellen.

– Siden vi har hatt litt lite trening denne uka, så tviler jeg på at vi tar førsteplassen fra Nordavind. Det er riktignok fullt mulig med en uavgjort, tipper Gagnat.

Topp fire så godt som spikret

Slik spilles åttende runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Nordavind - Granit
Kl. 20:00: Operation Archery - Gemini
Kl. 20:00: Playwell - Razzle Dazzlers
Kl. 20:00: Amorphic - Major Militia

Alle kampene spilles torsdag 26. mars.

Terminliste »

Med to runder igjen av Telialigaen i Rocket League er tre av fire sluttspillplasser allerede sikret. Ved siden av Nordavind og Granit er også Razzle Dazzlers garantert en plass blant de fire beste, mens Gemini og Fact Revolution kjemper om den siste billetten.

Gemini kan imidlertid avgjøre den kampen allerede torsdag, når klubben møter Operation Archery i en kamp som bør vinnes. Med seier der er ingen ting Fact kan gjøre, ettersom laget kun har en kamp igjen for sesongen og ikke mulighet til å ta nok poeng.

Ellers ligger Razzle Dazzlers an til å bedre sin tabellposisjon, gitt at laget slår Playwell i sin kamp og Nordavind seirer over Granit. I bunnstriden er det også mye som står på spill denne uken, når Amorphic møter Major Militia.

Et utvalg av rundens kamper sendes direkte på Twitch-kanalen Matchpoint. Sendingen starter 20:00 på torsdag 26. mars.

Slik ser tabellen ut før runden.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden