Levende bilder fra Dead Space 2

Se den necromorph-befengte Unitology-kirken med egne øyne i ny trailer.

Electronic Arts har offentliggjort en ny trailer til det kommende skrekk-skytespillet Dead Space 2. Traileren inneholder i stor grad det samme som ble vist under årets E3-messe.

I løpet av det første spillet fikk vi sjeldent se Isaacs fjes og aldri høre stemmen hans. Det første traileren gjør er å gjøre noe med det, og utviklerne har fortalt at de ønsker å vise litt mer av Isaacs person.

Siden får vi se både innsiden av Unitology-kirken der den såkalte Tripod-necromorphen viser sitt stygge ansikt så vel som en hel haug stygge bein.

Kirken kan også by på en annen ny fiende – en bande av små barnelignende monstre simpelthen kalt The Pack. Deretter får vi et kort gløtt av utsiden av The Sprawl, romstasjonen og byen handlingen utspiller seg i. Resten av traileren kan du se selv nedenfor.

Dialogen i bakgrunnen antyder at Isaac gjennomgår mentale ettervirkninger av påkjenningen i det første Dead Space-spillet, og blant annet sliter med hukommelsestap.

Demonstrasjonen undertegnede fikk under E3 viste i tillegg et nytt våpen – The Javelin, som skyter svære bolter som på brutalt vis kan henge fiender på veggene. De viste også frem Isaacs avanserte nye drakt som blant annet omfatter en luftmotor som gjør at Isaac kan fly rundt i et vektløst rom.

Dead Space 2 slippes 25. januar 2011 til Playstation 3, Xbox 360 og Windows-PCer.

Siste fra forsiden