Lighthouse gir ut Sword of the Stars

Utviklerne av Sword of the Stars lover en revolusjon for 4X-strategispill, og Lighthouse Interactive har latt seg imponere.

Verdensrommet er temmelig stort, men det er åpenbart ikke stort nok for alle. Nå får du sjansen til å skape ditt eget interplanetariske imperium i Sword of the Stars, samtidig som du sparker de andre som bor der på hodet ut av galaksen. Sword of the Stars utvikles av Kerberos Productions, og beskrives som et banebrytende 4X-strategispill (4X står for "eXplore", "eXpand", "eXploit", "eXterminate").

Sword of the Stars kommer med fire unike raser, og lar deg utforske fjerne planeter, utvikle futuristiske teknologier og skape ditt eget imperium i et univers der svakhet er ensbetydende med utryddelse, og kun de sterkeste overlever. Spillet har et raskt og intuitivt gameplay, avansert grafikk og taktisk kamp i sanntid.

Hver av de fire rasene (mennesker, "hiver", "tarkas" og "liir") har sine egne transportmetoder, noe som gjør at valg av rase får stor innflytelse på hvordan spillet arter seg. Ved hjelp av over 150 teknologier og 40 våpentyper, kan du designe og bygge dine egne romskip, slik at du får en fullstendig skreddersydd armada.

Spillet lar opp til åtte spillere kjempe mot hverandre og datastyrte motstandere, enten over LAN eller nettet. Dessuten kommer det med en serie scenarie-kampanjer, som kan spilles alene eller med venner. Mer informasjon om Sword of the Stars finner du hos Kerberos Productions og Lighthouse Interactive.

Kerberos Productions er, som selvstendig utvikler, et ungt selskap, men de ansatte i studio har lang erfaring fra industrien, og inkluderer blant annet kjernegruppen bak Homeworld-spillene. Homworld regnes som en av milepælene i strategisjangeren, så Sword of the Stars kan være et spill vel verd å følge med argusøyne. Lanseringen skal etter planen finne sted 1. juni.

Siste fra forsiden