Lighthouse gir ut War World

Kamprobotspillet War World har blitt plukket opp for europeisk distribusjon av nederlandske Lighthouse Interactive.

Lighthouse Interactive er en nykommer i spillindustrien, men utgiveren har nå skaffet seg flere interessante titler som de kommer til å gi ut i Europa og andre steder. Det siste skuddet på lanseringslisten deres er War World, et australsk-utviklet actionspill hvor du får styre tunge kamproboter i kamp på store arenaer.

Spillet fokuserer sterkt på action, og gameplayet minner generelt litt om det vi finner i Unreal Tournament. Som andre spill i sjangeren, lar det deg skreddersy robotene dine ved hjelp av femti ulike våpensystemer og forsvarsmekanismer.

I tillegg kommer spillet med tre svært forskjellige roboter (en tung og kraftig, en rask og lett og en som havner cirka midt mellom de to andre) som du kan bruke. Enspillerdelen består av 100 oppdrag, og inkluderer også en del hvor du kan skreddersy dine egne slag. I tillegg får du lov til å ta robotene dine ut på nettet, i kamp mot andre mennesker.

Den europeiske versjonen kommer med en rekke nyheter, inkludert nye spillformer ("capture the flag" og "team objective") og mulighet for LAN-spilling. Lanseringen skal, etter planen, foregå i midten av februar neste år. Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden