Lighthouse kommer på (jern)banen

Lighthouse Interactive har sikret seg utgivelsesrettighetene til Loco Mania, et hjernetrimspill der du må hindre togkrasj og forsinkelser.

I Loco Mania får du kontrollen over et jernbanenettverk og må sørge for at togene kommer dit de skal så raskt som mulig, uten å kollidere med hverandre eller forville seg bort i nettverket. Du får kontroll over signalskilt og kryss, og kan i tillegg bestemme hvilken vei togene dine skal kjøre.

På denne måten må du passe på at de kommer sikkert gjennom tolv store kart (hvert inspirert av et europeisk område), som alle har sine egne unike farer og utfordringer. Loco Mania kommer med 26 ulike tog og 36 ulike typer vogner, og alle er basert på virkelige versjoner. Togutvalget inkluderer både dieseldrevne og elektriske lokomotiver, samt damplokomotiver for de nostalgiske.

Spillet er i full 3D, og kommer med detaljer som damp, roterende hjul, sanntidsgenererte lys og skygger, væreffekter, skyer og mye mer. Lydene vil også være autentiske, og i tillegg forteller utviklerne i tsjekkiske 7FX (som tidligere har stått for skytespillet Team Factor) at hvert kart kommer med sin egne avhengighetsskapende musikk.

Nå har den nederlandske utgiveren Lighthouse Interactive kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Loco Mania. Lanseringen vil finne sted mot slutten av februar, og Lighthouse forteller at spillet hektet dem fra det første øyeblikket de begynte å teste det.

For mer informasjon om dette spillet kan du besøke det offisielle nettstedet eller produktsiden hos Lighthouse Interactive.

Siste fra forsiden