Lighthouse kunngjør Ship Simulator 2006

Vi har Flight Simulator og Train Simulator, så nå er det sannelig på tide vi får Ship Simulator i tillegg. Lighthouse Interactive er enig.

Lighthouse Interactive (som i dette tilfellet er et svært passende navn) har kunngjort at de skal gi ut Ship Simulator 2006, fra VStep. Dette er VStep sitt første spill, men utvikleren har lenge jobbet med seriøse simulasjoner og øvelsesverktøy (blant annet for den nederlandske marinen), noe som gir oss grunn til å håpe at de vet hva de holder på med.

Spillet lar deg navigere åtte forskjellige typer skip og båter, og her nevnes speedbåter, slepebåter, massive frakteskip og selveste Titanic. Det hele foregår i tre forskjellige miljøer (havnene i Rotterdam og Hamburg og de tropiske Phi Phi-øyene), og spillarealet er totalt på over 700 kvadratkilometer. I tillegg til over 40 varierte oppdrag får vi et redigeringsverktøy som vi kan bruke til å lage våre egne utfordringer.

Oppdragene involverer alt fra å redde forulykkede sjøfolk til å slepe et tankskip gjennom en smal havneinngang, og i tillegg får du mulighet til å oppleve Titanic fra passasjerenes synsvinkel. Ship Simulator 2006 kommer på det skandinaviske markedet til sommeren, og for mer informasjon kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden