Lighthouse signerer Delaware St.John

Nederlandske Lighthouse Interactive har sikret seg utgivelsesrettighetene til eventyrspillet Delaware St. John Vol. 3: The Seacliff Tragedy.

Delaware St. John-spillene er en serie eventyrspill produsert (og til nå, også utgitt) av Big Time Games. Spillene blander kalde grøss og mystikk med klassisk eventyrspillgameplay, og kommer i tillegg med enkelte spennende særtrekk. Det tredje spillet i serien heter The Seacliff Tragedy, og nå har Lighthouse Interactive kunngjort at de vil gi det ut i første kvartal 2007.

I The Seacliff Tragedy må den synske detektiven Delaware St. John løse et mysterium i en stengt fornøyelsespark. Et mørkt nærvær henger over området, etter at en tragedie tok livet av over hundre mennesker. Etter hvert som Delaware utforsker stedet, finner han ut at denne ulykken bare er begynnelsen på de mørke hemmelighetene stedet har å by på.

Fornøyelsesparken voktes nemlig av demoniske vesener som kalles skyggefolk, og Delaware må, sammen med sin partner, Kelly, bekjempe disse monstrene om de ønsker å overleve. Delaware har psykiske evner som kan hjelpe ham, mens Kelly satser på høyteknologisk utstyr som kan søke etter paranormale aktiviteter som det nakne øyet ikke kan se.

Big Time Games lover at du får unike utfordringer avhengig av om du vil spille som Delaware eller Kelly, og at du blant annet må løse gåter ved hjelp av et system som kalles VIC, som kan ta bilder, ta opp lyder og kontakte assistenten deres, Simon, for bakgrunnsinformasjon om ting dere finner.

The Seacliff Tragedy er som nevnt det tredje spillet i Delaware St. John-serien, og komplettistene blant dere kan glede dere over at Lighthouse også vil gi ut en pakke bestående av de to første spillene, The Curse of Midnight Manor og The Town with No Name, i løpet av det første kvartalet neste år. Mer info om Delaware og spillene hans finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden