Limbo-utviklerens nye spill er rett rundt hjørnet

Inside har vært under utvikling i flere år og har endelig fått lanseringsdato – og ny trailer.

Det danske studioet Playdead inntok indie-scenen med brask og bram i 2010 med lanseringen av det kritikerroste pusleplattformspillet Limbo. Helt siden den gang har studioet jobbet hardt med oppfølgeren, som endelig nå har fått lanseringsdato.

Inside, som spillet heter, skal slippes til Xbox One den 29. juni, og på Steam-plattformen 7. juli. Ventetiden er med andre ord øyeblikkelig over for utålmodige fans,

Spillet har klare visuelle likhetstrekk med Limbo.
Playdead

Mer dystre omgivelser

Playdead dro først sløret av Inside på E3-messen i 2014, og slapp i den forbindelse også en trailer av spillet. På årets E3-messe lanserte studioet enda en trailer, men denne gangen av det mer filmatiske slaget. Du kan se det nye klippet øverst i artikkelen.

I likhet med Limbo er Inside et sideskrollende pusleplattformspill, og som man kan se av trailerne byr spillet også på den samme dystre, enigmatiske og fargefattige estetikken som var så karakteristisk for forgjengeren.

I spillet styrer man på nytt en ung gutt som beveger seg gjennom farefulle omgivelser. Handlingen foregår tilsynelatende i en slags dystopisk fremtid hvor robotene styrer og menneskene er blitt redusert til en form for slaver.

Her er en annen indie-oppfølger som ble avslørt på E3: Se traileren til utforskningsspillet Grow Up »

Siste fra forsiden