Liquidator

Her er en fersk demo av et førstepersons skytespill du sannsynligvis ikke har hørt om før. Liquidator lover et filmatisk eventyr og actionfylt kamp.

Liquidator utvikles av Parallax Arts Studios, og er et actionfylt førstepersons skytespill som kommer med store, filmatiske eventyrkomponenter. Handlingen foregår i tre unike spillmiljøer og inneholder massive kampsekvenser, rik variasjon, unike karakterer og heftige bonuser.

Spillet skal være designet for å kunne spilles flere ganger, noe som forhåpentligvis betyr at du kan løse de ulike situasjonene du kommer opp i på flere ulike måter. Vi vet ikke hvem som skal gi ut spillet eller når det er planlagt lansert. For litt mer informasjon og skjermbilder kan du besøke det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst på siden.

Demoen inneholder et tidlig brett fra Liquidator, og lar deg leke med seks av spillets våpen (hvert av disse kommer med en alternativ skytefunksjon) som du kan bruke på flere ulike fiendetyper.

Før du laster ned demoen bør du sørge for at du har DirectX 9.0c, de nyeste videokortdriverne (minst 66.93 for nVidia-kort og Catalyst 4.11 for ATI-kort) og DivX 5.21 eller bedre. Installasjonsfilen er på 420 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden