Liten konge til Europa

Kongespill til Wii

Rising Star Games skal utgi den søte kongesimulatoren Little King's Story i Europa.

Harvest Moon-skaper Yasuhiro Wada og japanske Marvelous Entertainment har et ferskt prosjekt for de med litt større ambisjoner en å drive bondegård. Prosjektet er kongesimulatoren Little King's Story (tidligere kjent som Project O), og Marvelous europeiske datterselskap Rising Star Games skal bringe oss dette lovende spillet tidlig neste år.

Trailer fra spillet

Vis større

Trailer: Project O

Stikkord:
  • spill
  • wii
  • rollespill
  • project o


I Little King's Story spiller du den sjenerte lille gutten Corobo. En dag finner han en magisk krone i skogen utenfor hjembyen sin, og når han setter den på hodet oppdager Corobo at han kan sjarmere sine medmennesker til å følge ordrene han gir dem.

En merkelig ridder dukker plutselig opp og pålegger ham ansvaret for hjembyen hans, som nå har blitt et kongedøme. Corobos nye oppgave er å bygge opp sitt ferske lille kongerike og bli den beste kongen i verden. Til å hjelpe seg har han sine lojale undersåtter og naboer.

Little King's Story blander strategi, simulatorer og eventyrspill. Du må lede folket ditt gjennom enkle oppgaver som å bygge hus og grave opp verdifulle skatter, men også farligere gjøremål som å invadere andre kongeriker og jakte på drager.

Grafikken er fargerik og sukkersøt. Vi loves at spillet skal oppleves som et interaktiv eventyr:

– Den artistiske stilen i Little King's Story ligner en eventyrbok, og vi tror alle kommer til å forelske seg i denne stilen. Spillet har et eventyrlig preg som vil sjarmere og glede spillere verden rundt, hevder Wada i en pressemelding.

Little King's Story kommer ut en gang i løpet av første kvartal 2009. Det er eksklusivt til Wii.

Siste fra forsiden