Little Nightmares III

Little Nightmares III er annonsert – lar to spillere grøsse sammen

Lages av studioet bak Until Dawn og The Quarry.

Tirsdag kveld trakk Bandai Namco sløret av Little Nightmares III. Avdukingen skjedde på scenen under Gamescom Opening Night Live i Köln. Spillet slippes til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch og Windows.

Du kan se annonseringstraileren over.

Little Nightmares III følger i fotsporene til de første to spillene i serien. Her grøsser man seg gjennom stemningsrike og mørke områder, sett fra siden.

To må man være

Likevel er det et par nyheter. For det første kan man her kan koble på en samarbeidspartner og spille grøsserspillet sammen. Ut fra traileren virker det som om opplevelsen er lagt opp for to spillere, men man kan også overlate styringen av den ene figuren til spillet.

I tillegg utvikles spillet av Supermassive Games – studioet bak spill som Until Dawn, The Dark Pictures Anthology og The Quarry. De to forrige spillene ble utviklet av Tarsier Studios.

Et hørespill kalt The Sounds of Nightmare på totalt 6 episoder satt til det samme universet ble også annonsert. Den første episoden er ute nå.

Vi likte Little Nightmares II godt da det kom i 2021:

– Little Nightmares II er et spill som formelig flommer over av makaber og ubehagelig stemning. Utviklerne har tatt stilarten fra originalen flere hakk videre for å lage et univers hvor man aldri føler seg helt trygg på hva som venter rundt neste sving, både med tanke på fiender og omgivelser, men også interessante mekanikker, skrev vår anmelder.

Les alle nyhetene fra Gamescom 2023 »

Siste fra forsiden