Stormgate

Stormgate er et kjærlighetsbrev til Starcraft – fra tidligere Starcraft-utviklere

Frost Giant Studios avduket ny spillbar rase.

Stormgate beskrives som en åndelig oppfølger til spill som Starcraft II og Warcraft 3. Sanntidsstrategispillet ble først avduket for et år siden, og tirsdag kom nok en trailer.

I videoen som du kan se over er det enkelt å se inspirasjonen som utvikler Frost Giant har hentet fra Starcraft. Her er sanking av ressurser og utallige slagsmål mellom enheter med ulike spesialiseringer.

At spillet ligger så tett på Starcraft er for øvrig ingen stor overraskelse, med tanke på hvem som står bak. Frost Giant består av tidligere Blizzard-folk, som blant annet Starcraft II-topp Tim Morten og Warcraft III-designer Tim Campbell, samt flere med fartstid fra Blizzards store sanntidsstrategispill.

Traileren avslørte ellers en ny rase for spillet, kalt Infernal Host. Disse gærningene er ekstra blodtørstige, og kaster seg gjerne på bålet om det betyr at fienden også kan få litt juling.

Utvikleren bekreftet også at det har hentet inn kjentfolk for å lage musikken til spillet. Det samarbeides for eksempel med edm-duoen The Chainsmokers for å få på plass lydsporet, i tillegg til Frank Klepacki, kjent for å lage Command & Conquer-musikk.

Stormgate har så langt ikke fått noen offisiell dato, men lukket testing av opplevelsen er i gang. Spillere kan melde sin interesse for å delta via spillets nettsider.

LES OGSÅ: Black Myth: Wukong ser fortsatt heftig ut i ny trailer »

Siste fra forsiden