Tekken 8 - dato

Tekken 8 har fått slippdato – kommer tidlig neste år

Bandai Namco bekreftet etter lekkasje.

Bandai Namco har offisielt kunngjort at Tekken 8 vil lanseres tidlig neste år. Nærmere bestemt kommer slåssespillet 26. januar, for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Datoen ble en bekreftelse på lekkasjen som dukket opp tidligere i dag. Twitter-bruker «Aggiornamenti Lumia» hadde tilsynelatende vært på graving gjennom Microsoft-butikken, der brukeren avdekket planene om januarlansering.

Ved siden av dato kunne Tekken-sjef Katsuhiro Harada vise frem en ny trailer for Tekken 8. Denne ser du i videovinduet øverst i artikkelen.

Vi testet det nyeste Tekken-innslaget for noen dager siden. Skribent Espen Jansen meldte om nydelige figurer og råtøff slåssing, men var langt ifra imponert over spillets servere.

– Det er vanskelig å bedømme Tekken 8 etter bare et par timer med vaklevoren nettverkskode og kun en brøkdel av den endelige opplevelsen. Ut ifra de virkelig gode kampene vi fikk gjennomført, er det likevel mye som tyder på at den tilårskomne kamphanen er minst like slagkraftig som tidligere, lød konklusjonen fra Jansen.

Her finner du alle nyhetene fra årets Gamescom »

Siste fra forsiden