LMA Manager 2007

Lysten på å prøve deg som fotballmanager på Xbox 360 eller PC? Codemasters har nå lansert en spillbar demo av LMA Manager 2007.

Fotballmanagerspillet LMA Manager kommer snart i en kraftig forbedret utgave, til Xbox 360 og PC. Codemasters skryter av en mengde forbedringer som skal utnytte seg av den overlegne maskinvaren i PC og Xbox 360, og forteller at spillet blir det mest omfattende i serien noensinne.

"Jeg var jo ikke borti ham en gang!"

Spillet kommer med en ny spill- og databasemotor, som sikrer mange flere klubber, et mye dypere spillermarked, mer komplekse kontraktforhandlinger, detaljerte kampfremvisninger i 3D og mye mer. Brukergrensesnittet har også fått noen forbedringer, mest av alt for å sørge for at de passer kontrollene til de to nye plattformene så godt som mulig.

Xbox 360-demoen gir deg rollen som manager for Liverpool, og lar deg prøve deg mot Inter Milan på Wembley. Du får mulighet til å finjustere lagoppstillingen og taktikkene før start, og så oppleve kampen ved hjelp av spillets fancy grafikkmotor. Underveis kan du gjøre taktiske endringer og bytte spillere, og rope ut sinte ordre som om du skulle vært en virtuell Tom Nordlie.

PC-demoen gir deg en halv sesong i en klubb fra toppdivisjonene i England, Frankrike, Tyskland, Spania, Italia, Nederland eller Portugal. Du får bygge opp og trene laget ditt, og målet er selvfølgelig å se hvor langt du kommer på de seks månedene du har til rådighet. PC-demoens installasjonsfil er på 487 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden