HadeLAN 2016

Lokker med uforglemmelig åpningsshow og imponerende premiepott

HadeLAN slår på stortrommen når arrangementet går av stabelen for tiende gang.

HadeLAN foregår i Lunnehallen, omtrent 1 time nord for Oslo.
HadeLAN

HadeLAN, et arrangement som en gang begynte som et skoleprosjekt, har vokst jevnt og trutt siden første samling i 2007. I år går det av stabelen for tiende gang og arrangørene lover at årets HadeLAN blir enda større og bedre.

Show og kjendiser

Ett av årets største trekkplaster er e-sportsatsningen, med en premiepott på over 40 000 kroner. I tillegg frister de med et åpningsshow som man, i følge arrangøren, ikke vil gå glipp av.

Arrangørene ønsker at HadeLAN skal være et bra sted for alle, samtidig som de bygger seg opp som en seriøs norsk aktør innenfor e-sport.
HadeLAN

– Vi har allerede sparket i gang jubileet med å lansere en splitter ny nettside. Denne gangen kan vi også friste med vår største satsing på e-sport, med en premiepott på over 40 000 kroner, noe som er rimelig mye på et relativt lite LAN. Nytt av året er at vi også har invitert noen temmelig prominente gjester, og har store planer om å gi deltakerne et uforglemmelig åpningsshow, forteller Steinar Engelund, leder for Hadeland Event og HadeLAN 2016, til Gamer.no.

Engelund er en del av gjengen som opprettet arrangementet for snart ti år siden, i forbindelse med et prosjekt på skolen.

– Vi er fremdeles den samme gjengen som startet arrangementet i 2007. Vi har spredd oss over hele landet, men hver vinter finner vi sammen igjen for å gjennomføre HadeLAN. Det motiverer oss å se alle ungdommen som møter opp og koser seg gjennom hele helgen. Dette er noe vi koser oss med, forteller Engelund.

Satser på e-sport

SLIK BLIR PREMIEFORDELINGEN PÅ HADELAN 2016:

Vis mer

Counter-Strike: Global Offensive:

1. plass: 20 000 kroner
2. plass: 8000 kroner
3. plass: 2500 kroner

League of Legends:

1. plass: 5000 kroner
2. plass: 2500 kroner
3. plass: Gratisbilletter til HadeLAN 2017

Hearthstone:

1. plass: 1250 kroner
2. plass: 750 kroner
3. plass: Gratisbillett til HadeLAN 2017

Minecraft:

1. plass: Gratisbillett til HadeLAN 2017
2. plass: Freebees
3. plass: Freebees

I likhet med mange norske LAN, har e-sport blitt en viktig satsning for HadeLAN. I år konkurreres det i fire ulike spill, som holdes jevnt utover helgen. Det spilles mindre turneringer i Hearthstone: Heroes of Warcraft, League of Legends og Minecraft, men det er skytespillet Counter Strike: Global Offensive som blir hovedturneringen i år.

Les også
– Vi er fortsatt i mellomsesong-modus

Siste fra forsiden