Telenorligaen

London Conspiracy er klare for det norske seriespillet

Temp.no gir bort Telenorliga-plassen til det nye Counter-Strike-laget.

Markus «maak» Karlsen (nummer to fra venstre) og Bjørn «Skurk» Maaren (nummer fire fra venstre) skal kjempe sammen igjen i nye London Conspiracy. Her avbildet under Assembly Winter 2014 med H2K Gaming.
Tuula Yilkorpi/Assembly

Nå som hele spillerstallen til Temp.no går inn i BX3 oppstår det en ledig plass blant topplagene i Counter-Strike-delen av Telenorligaen.

Det er kaptein Anders «aNdz» Kjær som står som lagleder og eier av Temp.no i databasen på Gamer.no. Han forteller at han ønsker å gi bort plassen til det nye laget til London Conspiracy, som består av nordmennene Markus «maak» Karlsen, Bjørn «Skurk» Maaren, Sebastian «ensa» Aas, Kristoffer «Mystic» Michelsen og svensken Fredrik «slap» Junbrant.

Dette er London Conspiracy

Vis mer

Markus «maak» Karlsen
Bjørn «Skurk» Maaren
Sebastian «ensa» Aas
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Fredrik «slap» Junbrant

– Dette er dessverre eneste måten for London Conspiracy å få plass i Telenorligaens 1. divisjon. Det er kanskje ikke riktig måte, men det er dessverre per nå ikke noen mulighet til å kvalifisere seg til ligaen, så vi hjelper dem inn på denne måten. Det hjelper jo å dra seere samt holde nivået på topp, forklarer Kjær.

E-sportansvarlig i Gamer.no, Stein Wilmann, bekrefter at laglederen har lov til dette:

– Anders Kjær sitter på rettighetene til plassen og kan i praksis gjøre hva han vil med den. Dersom han vil vie denne plassen til noen andre, så er det greit.

– Blir et rotterace i kampen om tittelen

Nyheten kommer svært overraskende, men positivt på Aleksander Prøis, manager for London Conspiracy.

– Dette er det første jeg hører om dette, og om det stemmer vil vi være evig takknemlig! Vi har hatt en ønske om å delta helt siden vi ble med i London Conspiracy. For vår det er det en no-brainer! Vi vil selvfølgelig takke ja, og stille til start i Telenorligaen, forteller han entusiastisk til Gamer.no onsdag.

Det svenske stortalentet Fredrik «slap» Junbrant skal spille sammen med nordmennene i London Conspiracy.

– Det betyr mye for dere å delta i denne ligaen?

– Selvsagt. Det betyr mye for alle norske lag vil jeg tro. Leste også at Copenhagen Wolves får muligheten til å delta, så forhåpentligvis blir det et rotterace i kampen om tittelen som Norges beste Counter-Strike-lag!

Prøis forteller at nettopp Copenhagen Wolves må anses som deres tøffeste motstander i kampen om seriemesterskap.

– Vi forventer naturlig nok at de vil være vår tøffeste utfordrer. De har i likhet med oss kvalitetsspillere over hele fjøla, som har bevist både nasjonalt og internasjonalt at de holder et meget høyt nivå, sier han.

Les også
Nordic Warthogs sjokkerte Temp

Disse Counter-Strike-lagene skal delta i 1. divisjon av Telenorligaen:

Vis mer
  • Badger
  • BX3
  • Copenhagen Wolves
  • Demise
  • DFNDRZ
  • GamersLeague
  • Lions
  • London Conspiracy

– Når det er sagt er er ikke nivået lavere enn at man må være skjerpet hele sesongen. Det er mange andre lag å se opp for, som potensielt kan stjele viktige poeng.

– Hva annet enn Telenorligaen blir viktig for dere utover høsten og vinteren?

Vi ønsker å stille i diverse nettbaserte turneringer som for eksempel 99 Damage Arena, FACEIT og ESEA. Hovedmålet vårt fremover vil være neste Major-turnering og vi kommer til å legge opp løpet slik at vi får en fin blanding av trening og kamper frem til da. I tillegg er det mulig vi reiser til byLAN om det ligger ESWC-billetter i potten.

Høstsesongen av Telenorligaen sparkes i gang den siste uka i august, og over 356 norske lag skal delta.

Siste fra forsiden